Windows Media Player indir

Windows Media Player (WMP) 11 Microsoft iTunes 'egemenliğine karşı amaçlamaktadır. Arayüzü artırıldığını-up, kullanılabilirlik geliştirilmiştir olmuştur ve Microsoft online mağazalar ve mobil cihazlar ile uyumlu bağlı tam multimedya merkezi, içine onun amiral gemisi medya uygulaması dönüm çalıştı.
Geliştirilmiş arabirim
Windows Media Player 11 başlattığınızda, çarpacak ilk şey arayüzü yenilemek tamamlandı. Artık mavi, tüm uygulama artık karanlık ve parlak olduğunu ve sizin seçtiğiniz bir renk seçerek özelleştirebilirsiniz. Windows Media Player'ın sol tarafında kütüphane için bölmesinde aşağı bir damla, merkezi listeleri görüntüler ve sağ tarafında, size rip çalma listeleri oluşturmak yakmak veya mobil bir cihazla senkronize etmek için kullanılır.
Windows Media Player 10 ile karşılaştırıldığında, biz Microsoft aslında arabirimini basitleştirmek ve olmadığını açılan menüden veya üst soldaki hızlı rollout satırını kullanarak, medya listesine göz atmak için daha fazla yol vermek için bir çaba olduğunu hissediyorum. 'Oyun' ve 'önceki' ve 'sonraki' düğmeleri şimdi arayüzünün altındaki iç içe ve onları üzerine geldiğinizde bir jazzy parlaklık var. Microsoft nihayet Windows Media Player arayüzüne iyi arama fonksiyonu entegre başarmıştır. Bir sanatçı ya da başlık adını yazın gibi uygulama ana pencerede sonuçları getirecektir.
Windows Media Player 11 tüm medya daha erişilebilir hale getirir. Resim, film dosyaları ve kaydedilmiş TV için müzik göz atmak için Ortam Kitaplığı düğmesine çift tıklayın. Küçük resim görünümü hızlı fotoğraf ve video ile tarama ve ses parçaları için albüm resim eklemek için harika bir yoldur. Kütüphane düğmesi altında "Medya bilgileri değişiklikleri" seçeneğini tıklayarak da otomatik olarak yeni medya dosyalarını bulmak için bilgisayarınızda tarama yapabilirsiniz. Bir çalma listesi oluşturma sürükle ve bırak bir durumdur ve işin garibi ses, video ve resim entegre edebilirsiniz. Yanma ve Windows Media Player'da müthiş de çok basit, ama hayal kırıklığı dönüştürme WMA, WAV veya MP3 ile sınırlıdır.
Kullanımı kolay
Eşitleme işlemi henüz umut verici biraz kararsız kalır. Bir liste ve senkronize ortamı oluşturmak için çok kolay olsa da, Windows Media Player zaman zaman refresh düğmesine bassanız bile, kaza ya da mobil cihazınıza yüklemek için başarısız olabilir. Bir Pocket PC ile test, biz onu tanımak ve bizim müzik senkronize izin verir, böylece Windows Media Player 11 yeniden zorunda kaldı. En kısa sürede cihaz da erişilebilir oldu gibi, o da çok kolay müzik veya resim için göz için yapım, sol taraflı menüsünde görünür oldu.
Büyük bir gelişme
Windows Media Player 11 sürümü 10 çok büyük bir gelişmedir. Bütün arayüzü snazzier ve basit medya üzerinden tarama yapar. Microsoft ayrıca, senkronizasyonu yanma veya sürükle ve bırak sadece bir durumda müthiş, çalma listeleri oluşturmak yaptı. Windows Media Player online mağazadan onlarca müzik kontrol ve arayüzü özelleştirmek ve medya ile etkileşim şeklini değiştirmek için küçük özellikleri ile yüklenir sağlar.
Sonuç
Senkronizasyon işlemi hala biraz kararsız kalır ve biz ağıt podcast yem destek eksikliği ise, Windows Media Player 11 Apple'ın iTunes sağlam bir rakip.
Notlar
Windows Media Player'ın bu sürümü, Windows Vista Home Basic, Home Premium, Ultimate, Business ve Enterprise sürümlerinde dahil olduğunu göz önünde bulundurunuz. Ayrıca, Windows XP üzerinde çalışır.

Windows Media Player indir