Camtasia Studio indir

Camtasia Studio Windows PC'ler için bir araç yakalama ve kayıt popüler bir ekran.
Genel bakış
Orada saygın ekran kayıt programlarından biri olarak, Camtasia Studio esnek, samimi bir çalışma ortamı ve minimum öğrenme eğrisi ve düzenleme zamanı azaltır düzgün iş akışı sunuyor.
Bu Camtasia Studio kullanarak video üretmek için aslında oldukça kolaydır. Daha sonra program, yanı sıra kayıt içeren sezgisel, üç aşamalı oluşturma işlemi, düzenleme ve üretim ile sağlanan kapsamlı belgeler sayesinde, ilerleme belge ve aynı zamanda sıkışmış elde sonunda olması durumunda yardım bulmak mümkün olacak .
Oluşturma işlemi
İlk aşamada, Camtasia Studio ekran görüntüleri kaydetmek için aracı yerleşik bir özel sunar. Imleç efektleri, ses kaydı da ekleyin, tüm ekranı ya da kullanıcı tanımlı alan kullanımı, ve diğerleri arasında, sizin web kamerası görüntü kaynağı kapmak: Camtasia Recorder kayıt ayarlarını özelleştirmek için birçok farklı seçenek sunuyor.
Kayıt bittiğinde düzenleme içerir ikinci aşama başlar. Camtasia Studio video kişiselleştirmek için bir araç çeşitli sunmaktadır. Farklı çağrılar (serin animasyon çizimler de dahil olmak üzere) ile belli bir alana dikkat çekmek için, ekrandaki metin başlıkları ile daha fazla bilgi eklemek veya daha sadece birkaç isim, geçiş efektleri ile göz alıcı olun. Camtasia Studio Klip Bin ve Kütüphane hem video kullanmak için medya dosyalarını seçme görevi kolaylaştıracaktır. Olumsuz ses editörü,,, seviye hacmi sadece birkaç araçları ile, biraz daha sınırlı gürültü ve optimize ses azaltır.
Son olarak, üretim aşamasında son olduğunu. Camtasia Studio gerçekten kolaylaştırır, daha önce video editörleri hiç kullanmadıysanız bile. Sadece üretim Sihirbazı dahil ayarlardan birini seçin ve adımları izleyin. Camtasia Studio Uygun codec, çözünürlük, boyut ve diğer ayrıntıları seçmenize yardımcı olacaktır, ve son olarak video hale getirecek. Ve tabii ki, YouTube Camtasia Studio doğrudan verebilirsiniz ve de HD video ile çalışır.
Yeni özellikler
Camtasia Studio 8 yeni özellikler bir yük ile birlikte gelir. Bazı böcek ve tweaks "başlık altında" diğer daha düzeltmeleri neredeyse görünmez. Bu zaman çizelgesi üzerinde grup ve çözme öğeleri için yeni yeteneği gibi diğerleri, ekran yakalama ve kayıt deneyimi daha kullanıcı dostu bir sürü yapacak.
Daha daha, Camtasia Studio videolarınızı benzersiz yapmak için daha fazla yol vereceğiz yeni Perks çok ekledi. Bunlardan bazıları zaman çizelgesi üzerinde medya için görsel efektler uygulamak için yeteneği, Gölge mesafeyi ayarlamak için yeteneği, yön, donukluk ve bulanıklık ve şimdi herhangi bir medya eklenebilir yeni sınırlar dahil, daha sonra rengi ayarlanabilir sizin seçtiğiniz ve kalınlığı.
Eğer Screencasts yapmak ya da sadece video kaydetmek için bir dost ve tam bir araç ihtiyacı için dışarı olsanız, Camtasia Studio hemen herkes için mükemmel bir seçenektir.
Son değişiklikler
Yüksek kare hızları ile daha büyük boyutları ve daha fazla grafik içeriği kayıt yeteneği için TSC 2 video codec Eklendi
Her üst üste tabaka video, grafik, görüntü ve daha fazla dahil olmak üzere birden çok ortam farklı yeteneği sağlayan, zaman çizelgesi üzerinde sınırsız multimedya parça için yeteneği eklendi

Camtasia Studio indir