CDBurnerXP indir

CDBurnerXP kayıt uygulamaları arasında tanınmış bir programdır, diskler farklı yanma ve ISO dosyaları ile çalışmak için mükemmel bir araç.

CDBurnerXP yılında özellikler arasında araçları ana bilgisayarda herhangi bir iz bırakmadan veri diskleri, müzik diskleri, ISO görüntüleri ve kopyalama diskler, bellek sopa tüm, yakmak için bulacaksınız. CDBurnerXP çalıştırırken görülen ana ekran - Bu seçeneklerin tümü uygun bir araç menüsünde düzenlenmektedir.

Bu başlatmak menüde her düğme ayrı bir pencerede ilgili uygulama açılır. O andan itibaren, kayıt işlemi standart prosedürü aşağıdaki gibidir:, veri yazmak için seçin Kayıt düğmesine basın, yanma ince ayar ve bitirdiniz. CDBurnerXP CD, DVD (HD-DVD de dahil olmak üzere) ve Blu-Ray diskleri destekler.

CDBurnerXP tek dezavantajı bunu başka bir şey yanan bir disk silme geçmek istiyorsanız eğer öyleyse ana ekranında, yanan bir görev seçin her zaman kapatır olmasıdır, iki kez CDBurnerXP başlamak gerekir.

CDBurnerXP, müzik ve veri diskleri oluşturmak ISO görüntüleri, kopya diskleri ve daha yakmak sağlayan güçlü yanan bir araçtır.

Son değişiklikler

Güncelleme DVD-Video yazma yeteneği: başlangıç ​​ekranında video DVD'leri bu işlevi biraz ve özellikle gösterir yanan kolaylaştırır

Yeni MSI yükleyici (WiX dayalı) daha iyi dağıtım yetenekleri ile

Burada önemli: Yeni MSI yükleyici kullanmadan önce CDBurnerXP herhangi bir önceki sürümünü kaldırın

CDBurnerXP indir