Glary Utilities indir

Bir yazılım uygulaması analiz ederken biri kendi erdemleri övgü değil, aynı zamanda geliştiriciler gelecek sürümlerinde artırabilir olası kusurları için bakmak gerekir. Ancak, Glary Utilities durumunda biz sevmiyorum bir şey bulmak gerçekten zor.

Glary Utilities mükemmel bir araç, size düzenlemenizi sağlayacak onarım, optimize etmek ve sisteminizin performansını artırmak sistem araçları bir avuç içerir olduğunu. Araçlar uygun hızlı bir şekilde aradığınızı bulabilirsiniz böylece kategorize edilir: disk temizleme, bellek iyileştirici, dosya parçalayıcı, çiftleri bulucu, parça silgi yöneticisi kaldırmak ... herhangi bir aracı hakkında ihtiyacınız.

Glary Utilities dahil tüm araçları genellikle çok sezgisel ve durumda onlar sisteme önemli değişiklikler (Kayıt Defteri tamir aracı gibi) Glary Utilities ilk bir yedek kopyasını oluşturur yapmak.

Glary Utilities dahil değildir tüm araçları yapılandırma ayarlarını, bu tür Disk temizleyici olarak bazı cevapsız bir şey vardır. Ayrıca, bir Firefox Yardımcısı, program bir Internet Explorer Asistanı içerir aynı şekilde istiyorum.

Glary Utilities indir