BS.Player İndir

Biçimleri geniş bir yelpazede destekleyen büyük bir medya oynatıcı

BS.Player Eğerbilgisayarda film ve TV dizisi izlemek yerinekanepede yapıyor tercih anlar içinmükemmel bir video oynatıcı.

İhtiyacınız olabilecek tümbiçimleri ve özellikleri
BS.Player PC'nizde film veya video başka türlü izlemek için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor büyük bir medya oynatıcı. BS.Player ( yanı ve ses durumda merak ediyorduk ) tüm popüler video formatlarını destekler ve temel arayüzü gerçekten gördüğümgüzel olmasa bile , kolayca derileri ile özelleştirebilirsiniz . Eğer herhangi bir video veya ses codec eksik eğer Ayrıca , BS.Player kurulum sırasında hemen onları indirecektir .

BS.Player video altyazıları destekler çalmakta film ekran alır , daha kolay videoları birlikte hareket etmek imleri ve bölüm oluşturmanızı sağlar ve ayrıca eklentileri için destek olan , UMPlayer gibi uygulamalara çok benzer hale .

Kısayollar
Tek bir tıklamaVideoyu durdurmak için , iki tıklama tam ekran gitmek için , fare tekerleğiseviyesini yükseltmek veya düşürmek için ... Gerçekten rahat : Ben özellikle sadece farenizi klavye kısayollarını kullanarak veya , çalma kontrol edebilirsinizyolu sevdim .

Güvenilir ve kullanımı kolay
BS.Player güvenilir ve özelliklerle dolu . Varsatek dezavantajı ,program tarayıcınızda açmak için gereken bir SSS bölümü dışında herhangi bir belge içermemektedir olmasıdır . Yardım olmadan BS.Player kullanamazsınız , ancak takılıyorum durumda güvenmek için bazı belgelere sahip olmak her zaman güzel değil .

tüm
Altyazılar, ekran , yer imleri ve daha : BS.Player Eğer geniş bir özellikler yelpazesi ilePC'nizdeki en sevdiğiniz film keyfini çıkarmanızı sağlar .

BS.Playeraşağıdaki biçimleri destekler
AVI , MPEG 1 , MPEG 2 , XviD , DivX , 3IVX , OGG , OGM , Matroska , ASF , WMV , WAV , MP2 , MP3 , JPEG , GIF , BMP