Orbit Downloader indir

Orbit Downloader sınırsız veri ile bir geniş bant internet bağlantısı bile, güçlü özellikleri ve kontrol sağlayan bir indirme yöneticisidir.

Orbit Downloader ile popüler tarayıcılar ile mükemmel entegrasyon (Firefox, Opera, Chrome, Internet Explorer), bağlantılar sürükle ve bırak için kullanışlı bir "bırakma bölgesine", herhangi bir indirme yakalar otomatik bir izleme aracı için tüm internet siteleri sayesinde rahat işleyebilir bağlantılar ve özel, kullanıcı tanımlı filtreler.

Orbit Downloader kolay başından beri kullanmayı kolaylaştırır basit bir tasarıma sahiptir. Program bir kullanıcı adı ve parola gerektiren dahil olmak üzere çoğu indirme siteleri ile çalışır. Torrent dosyaları olsa için destek yok. Ayrıca indirme programı ve onları doğru indirdikten sonra antivirüs ile Orbit Downloader tarama dosyaları yapabilirsiniz.

Multi-thread bağlantıları, hız limitleri (bağlantı program tarafından hogged değildir böylece) ve hızını artırmak için özel bir P2P tabanlı teknolojisi: indirme hızı gelince, Orbit Downloader özellikleri bir avuç.

Orbit Downloader sadece bir indirme yöneticisi, ama daha hızlı indirme ve yönetmek için kolaylaştırmak için yararlı araçlar içeren komple bir uygulama değildir.

Orbit Downloader indir