MSN Messenger indir

MSN Messenger bir süredir belki de IM yazılımı dünyanın en büyük şut atan olmuştur ve bu güncelleştirmenin sohbet deneyiminizi daha iyi hale getirmek için tasarlanmış serin yeni özellikler bir dizi ekler.

Özellikler

Indirebilir ve dostlarınızla gönderebileceğiniz küçük animasyonlar - - ve göndermek ifadeler dayalı duyguları değişecek dinamik görüntü resimleri MSN Messenger İlaveler etkileşimli görüntülü konuşma aracı, göz kırpıyor içerir.

Tabii ki, biz (ve çoğu durumda, aşk) bilmek geldim tüm özellikleri hala MSN gibi ifadeler bir bolluk, istemci doğrudan Hotmail kontrol ve gönderme yeteneği gibi Messenger 7.5, ve bir içinde yer alır kaygan rehber organizatör.

kullanılabilirlik

MSN Messenger sürümü görüntülü sohbet gelişmiş ve SMS mesajları gönderme yeteneği içeren rağmen, biz Microsoft teknolojisi açısından geride düşmüş duygu yardımcı olamaz. Örneğin, Skype MSN Messenger yaptığı şeylerin çoğunu gerçekleştirmek, hem de PC telefon görüşmeleri yapmak ve almak izin olarak sağlar. Ayrıca daha da reklamları ile dolu olarak MSN, müşteri devralarak asırlık sorunu, ve MSN portalı diğer alanlarına bağlantılar bir baraj var.

kesme

Birçok MSN Messenger kullanıcıları olsa da, program çok eski hissediyor. Bu, Microsoft MSN Messenger ve Windows Live Messenger öldürmek ve daha modern ve zengin özelliklere sahip Skype ile değiştirmeye karar olduğunu hiç şaşırtıcı değil.

MSN Messenger indir