Adobe Photoshop indir

Adobe Photoshop CS6 bazı ilginç yeni özellikler ile endüstri standardı görüntü düzenleyici kararlı sürümüdür.

Muhtemelen en önemli yeni özellik düzenleme Photoshop daha "akıllı" yapan İçerik farkında araçtır artı yeni bir tasarım ve modern bir arayüze var. Buna ek olarak, temel video düzenleme fonksiyonları ilk kez eklenmiştir.

Önce Adobe Photoshop CS6 açtığınızda, en göz alıcı şey yenilenen renkli kullanıcı arayüzü. Arayüz - Eğer yeni bir görünüm gibi değilse Ancak, Tercihler ile eski gri arayüzüne dönebilirsiniz. Bu ancak ötesinde, bazı yararlı yeni özellikler vardır.

Aware içerik

Aware İçerik akıllıca seçilen nesneleri hareket eder ve arka plan veya çevredeki nesnelerle buna göre ayarlar. Bu arka plan yeniden ayarlamak zorunda kalmadan basitçe sürükleyip ve çok daha kolay Photoshop nesneleri düşmesi sağlar. Bir görüntü bir kişinin konumunu gibi değil mi? Sadece anında başka bir konuma taşıyın ve arka planda otomatik olarak ayarlar.

Video Düzenleme

Adobe Photoshop CS6 ilk kez Photoshop için video düzenleme getiriyor. Onun bu aynı zamanda başka türlü çok gelişmiş olmasa da ses parçaları eklemek için izin verir rötuş sahneleri, ayarlayarak renk ve filtre setleri vb söz konusu olduğunda çok güçlü kılan Photoshop geleneksel araçları ile entegre.

Köprü dosya tarayıcısı ve Mini Bridge

Adobe Photoshop CS6 belirli meta göre resimleri sıralamak ve yönetmesini sağlayan daha güçlü bir dosya tarayıcısı bulunuyor. Hızlı ve kolay kütüphane yönetimi anında açılır küçük önizleme fotoğrafları ile tam entegre dosya tarayıcısı.

Adobe Photoshop CS6 Bu güçlü fotoğraf düzenleme yazılımı için bazı ilginç yeni özellikler getiriyor. Özellikle ilginç rötuş ve manipüle fotoğrafları inanılmaz derecede kolay hale getirir İçerik farkında fonksiyonudur.

Adobe Photoshop indir