BitTorrent indir

BitTorrent (P2P) kullanıcılar Peer to Peer arasında en sinirli dosya transferi teknolojilerinden biri olmaya devam ediyor torrent fenomen tanıttı. Bu diğer akranları ile anonim ve hızlı bir şekilde film, yazılım, veya oyun gibi, büyük dosya paylaşımı oluşur.
Özellikler
Yeni başlayanlar ile rahat hissedeceksiniz kullanıcı dostu bir torrent istemcisi olarak basit, derli toplu bir arayüz BitTorrent sayesinde görünür. Biz özellikle BitTorrent web sitesinde dosyaları aramak için entegre arama kutusuna takdir. İstediğiniz torrent bulduktan sonra, bilgisayarınıza indirebilirsiniz BitTorrent içinde o kadar açık ve istemci dinlenme yapalım. İndirdiğiniz hızını tohum sayısına bağlı olacaktır, bu tam dosya var ve paylaşan kişidir. Hızlı dosya olduğunda fazla tohum indirir.
Birden çok torrent indirme ayarlayabilirsiniz ve indirme hızı oldukça hızlıdır. Bu istemci yapılandırmak için kolay ve doğru liman seçme ve upload ve bant genişliği hogging önlemek için hızı sınırlarını indirmek ayarlamanızı öneririz. Ayrıca sel yaptığını nasıl daha doğrusu izlemek için öncelik ederek indirme ayarlamak için iyi.
BitTorrent kullanarak
Indirmek istediğiniz dosyanın bir sürüsü denir oluşturarak, kullanıcılar tarafından paylaşılan küçük parça halinde kesilmiş olduğunu ve önemli ölçüde dosya transferi büyük bir kısmı azaltarak, merkezi bir sunucu üzerinden gitmez. BitTorrent istemcisi aslında bu teknolojiyi kullanan ilk P2P uygulama ve piyasaya çıktığında son derece popüler oldu. Torrents işletim sistemlerine film son zamanlarda bir şey indirmek için harika bir yol olarak online kullanıcılar tarafından kabul edilir.
Rekabet
Ayrıntılı Azureus ile karşılaştırıldığında, BitTorrent çok basit olduğunu. Bu yarısı kadar birçok istatistik sağlamaz ve arayüzü özelleştirmek izin vermez. Bir arama kutusu entegre harika bir fikir, ama torrent meraklıları tarafından en kapsamlı kaynak olarak değil, BitTorrent web sitesine aramalar sınırlar.
Sonuç
Eğer torrent dünyasına bir acemi iseniz, BitTorrent iyi bir bahistir. Bu, güvenli, istikrarlı ve keskin. BitTorrent web sitesi yasal sel büyük veritabanı ile ilişkili, bu çok zengin bir P2P deneyimi sağlar. İleri düzey kullanıcılar muhtemelen seçenekleri eksikliğine üzerine kaşlarını olacaktır ama diğerleri bir deneyin vermelidir.
Son değişiklikler
BitTorrent sürümü 7.6 kayması gibi cihaz gibi önemli değişiklikler, akarsu, küçük UI değişiklikleri, sağlık metre (daha "durumu" daha karmaşık ama daha basit bir kullanıcı arayüzü ile), yerleşik bir oyuncu, uzaktan erişim ve diğer gelişmeler. Vardır Tüm bu özelleştirilebilir ve isteğe bağlı olduğunu ve ürünün boyutu profili hemen hemen aynı tutarken yapıldı!

BitTorrent indir