Microsoft Office 2013 indir

Microsoft Office 2.013 size çalışma şeklinizi geliştirmek için tasarlanmış verimlilik uygulamaları bir takımdır.
Ne Ofis 2013 yılında yenilikler nelerdir?
Hiçbir saygıdeğer ofis paketi için devrimci bir güncelleştirme yoluyla Microsoft Office 2013'tür ama bu iyi bulut entegrasyonu ve bir dokunmatik dostu bir arayüze sahip Microsoft Office'in ilk sürümüdür.
SkyDrive Microsoft Office 2013 belkemiği olacak. Nerede olursanız olun her türlü cihaz, tutarlı bir ofis deneyimi var ki ayarları, belgeler, şablonlar, ve hatta özel kullanıcı sözlükleri tüm bulut ile senkronize olacak.
Facebook ve Flickr gibi hizmetler ithal otomatik resim de dahil olmak üzere Microsoft Office 2013 yılında gösterilen yeni sosyal özellikleri de vardır. Kolay paylaşımı da kolay işbirliği beraberinde getiriyor. Tek bir belge düzenlerken Kullanıcılar artık bir çok kişili video konferans yapabilirsiniz.
Office 2.013 içine ne
PowerPoint 2.013
Microsoft PowerPoint 2013 yılında şerit arayüzü (bu sevgi ya da nefret) tuttu, ama şimdi Microsoft Office 2013 Pencere RT sürümünde varsayılan olarak gizlidir. Bir düğmeye dokunuşla şerit kadar getirebilir. Şerit da basit bir çift tıklama ile masaüstü sürümü üzerinde gizli olabilir.
PowerPoint da sunumlar daha kolay vermek için tam kalemi destek yer alacak. Kullanıcılar anında slayt açıklama ekleyebilirsiniz. Sunum kendi ekranında notlar var ama sadece ana slayt izleyicilerin ekranda açık olabilir büyük bir yeni özellik de var.
Outlook 2.013
Outlook 2.013 çok iyi gibi, ama yeni işlevler dolu bir Metro tarzı arayüzü alıyor. Her şeyden önce, Aero Peek, ilk olarak Windows 7 tanıtıldı bir özellik, Outlook içine yolunda yapar. Aero Peek ile, kullanıcılar artık hızlı bir şekilde Rehber, Takvim veya Görevler üzerine gelin ve ekran kadar tamamen manipüle pop olabilir.
Outlook 2.013 içine inşa edilmiş daha etkileyici özelliklerinden biri akıllıca etkinlikler ve randevular önermek yeteneğidir. Birisi yerlerde, zaman ve belirli anahtar kelimeler için bakarak randevu yaratmak istiyor Outlook algılar. Bu takvim çok daha kolay olaylar ekleyerek yapar.
Son olarak, Microsoft ayrıca Outlook için eklentileri oluşturmak için güçlü geliştirici araçları açıkladı. Onlar bir tarayıcı içine atlamak zorunda kalmadan, bir e-posta bir vücut içinde tamamen interaktif Bing haritası demoed.
Kelime 2.013
Kelime 2.013 bir revizyon kadar almadım, ancak Microsoft bu kadar parlatma üzerinde çok çalıştık. Eğer cihazların her biri Word ile tek bir birleşik kullanıcı deneyimi olacak bu yüzden ayarları, varsayılan, şablonlar ve kullanıcı sözlükleri tüm Word'ün her sürümü arasında senkronize olacaktır. Biçimleri belgelerinizi bir kitabın sayfaları gibi dostu dokunmatik olmak için yeni bir okuma modu var. YouTube videoları artık belgeleri içinde doğrudan gömülü olabilir.
2.013 OneNote
OneNote her zaman uygulaması alarak mükemmel bir not olmuştur ve bu son sürümü farklı değildir. Kullanıcılar resim, video, ithalat ve uygulama içinde tüm bunları açıklama ekleyebilirsiniz. Microsoft dokunmatik dostu düzenleme için yeni "radyal menüsü" demoed. Basılı tutun ve dairesel menü açılır. Ne istersen seçeneği için parmağınızı sürükleyin ve gidelim. Bu arayüz saniye içinde kullanıcı değiştirmek yazı tipi, renk ve biçimlendirme izin, sezgisel ve güçlü. Ne yazık ki, bu dokunmatik menü sadece OneNote MX önizleme uygulaması yer almıştır.
Excel 2.013
Microsoft nihayet Excel ortalama bir kullanıcı için ne kadar karmaşık kabul etti. Excel 2.013 hala veri analizi için güçlü bir araç olacak, ancak Microsoft uygulama genelinde süreçleri basitleştirmek için bir çaba yaptı. Kullanıcılar artık sadece menüden bir seçenek seçerek, kendi veri "hızlı analizi" preform menülere erişebilirsiniz. Excel veri bakar ve sunma veya düzenlemek için en iyi çözümü sunar.
Yükleme sorunları
Microsoft Office 2013 Kurulum Windows 7 üzerinde bir ağrı biraz olabilir. Bir diske yakılmak üzere ya da görüntü oluşturmak ve monte Daemon Tools gibi bir sürücü sanallaştırma aracı gerekir gerekir bir resim dosyası olarak Office 2.013 önizleme indir,. Işletim sistemi disk sanallaştırma araç içerir olarak Windows 8 kullanıcıları bu konuda endişelenmenize gerek olmayacaktır.
Uyumluluk sorunları
Microsoft Office 2.013 zaten ofis paketi kullananlar için güzel bir ekosistem oluşturur ama ücretsiz olan diğer hizmetler ve uygulamalar kullanıcıların woo yeterli olmayabilir. Microsoft, Microsoft Office 2.013 yalnızca Windows 7 ve Windows 8 ile uyumlu olacağını duyurdu. XP ve Vista kullanıcıları soğukta kalacak.
Sonuç
Microsoft Office 2.013 bazı güzel güncellemeler alırken, açıklandı şey devrimci yoktu. Microsoft, ofis paketi Google Drive ve Apple Mail gibi rakiplerinden bir süre oldu birçok özellik veren, Microsoft Office 2.013 ile telafi oyun oynadı.
Genel olarak, Microsoft Office 2.013 büyük bulut ve dokunmatik özellikleri ile önceki sürümlere göre bazı büyük gelişmeler sunuyor ama ofis paketleri kralı olarak söylemek için bu yeterli olmayabilir.

Microsoft Office 2013 indir