Mozilla Firefox İndir

Firefox'un en son - ve büyük - versiyon !

Mozilla FirefoxDünyanın en popüler web tarayıcılarından biri olan veweb tarama pazarında Microsoft'un Internet Explorer ( IE ) hakimiyeti kırmak içinilk biriydi .

Özellikler
Bupopüler web tarayıcısınınson sürümü ve her zaman olduğu gibi , Mozilla iddia daha hızlı , daha güvenli bir tarama deneyimi için . Testler Mozilla Firefox bu yeni sürümü bileen yoğun grafik sayfalarını yüklemek için kesinlikle hızlı olduğunu ortaya koymaktadır .

Gizlilik artırmak için Google arama yaparken Firefox da artık güvenli bağlantı özellikleri veURL çubuğunda bir güncellenen site kimlik göstergesi var . Güvenliğine ilişkin çoğu kullanıcı için Firefox'unson sürümü sadece bir ilgili gelişme var . Güvenlik " man-in - the- middle saldırıları " dan ve HTTPS sayfalarında gizlice kullanıcıları koruyan karma içerik engelleme ile geliştirilmiştir . Birçok hata düzeltmeleri de vardır .

Mozilla Firefox'un sekme düzeni yerine yeni bir sekme Firefox kullanıcıları artık yer imleri , en son erişilen ve en sık ziyaret edilen siteler için her şeyi hızlı erişim sunmak simgeleri tutulacaktır açıldığında boş bir sayfa görmek , Google'ın Chrome tarayıcısı oldukça benzer .

Bu simgeler yanı sıra Mozilla Firefox tamamen özelleştirilebilir. Sen tıklayın ve adınız sekme sayfada istediğiniz herhangi bir noktaya sürükleyebilirsiniz . Eğer bir hayranı değilseniz , ayrıca tarayıcınızınsağ üst tarafındakiızgara simgesine gidin ve onları tamamen silebilirsiniz .

Firefox Facebook entegrasyonu sunuyor . Eğer tarayıcınızda Facebook için özel düğmeleri var böylece Firefox Facebook'un sosyal API destekler . Mozilla Firefox kullanıcıları masaüstü bildirimleri yanı sırasağda kalıcı bir arkadaş listesi ve etkinlik linki vererek , Firefox içinde Facebook'un Messenger destekler . Eğer sohbet sırasında konuşmaları size konum ne olursa olsun et üstüne bindirmeleri olarak açılacaktır böylece çoklu görev .

Kullanılabilirlik
Mozilla Firefox gerçekten başlangıçtasahneye çıktı , insanlarınweb'de gezinirkenşekilde değişti . Google Chrome rekabet için kendi para kesin koşmak vermiş olsa da bugün Firefox , inanılmaz güçlü ve özelleştirilebilir tarayıcı kalır.

sonuç
Arayüz açısından , Firefox'unson sürümü , önceki sürümlerden çok farklı değildir , ama kesinlikle eklediözellikleri genel bir güzel, daha keyifli bir tarama deneyimi için yapmak .

Ne var ne yok
Google Chrome esinlenerek yeni bir basitleştirilmiş arayüz
Farklı cihazlar arasında tarayıcı ayarlarınızdan Senkronizasyon