Norton AntiVirus indir

Norton Antivirus güvenlik yazılımı en popüler markalarından biri bir taç ürünüdür. Bu bilgisayarınızı virüslerden korumaya yardımcı, hem de zaten bilgisayarınızda gözlemliyor tehditleri bulmak ve bunları ortadan kaldırmaya yardımcı olacaktır.
Kurulum ve yapılandırma
Norton Antivirus sadece birkaç dakika içinde hızlı indirme ve yükler olduğunu. Ayrıca herhangi bir teknik yapılandırma gerektirmez. Neyse ki teknoloji meraklısı kullanıcılar için, Norton Antivirus 2.013 Ayarlar menüsü de yapılandırma seçenekleri bir grup içerir.
Bilgisayarınız için tam koruma
Norton Antivirus up 2013 ve çalışıyor sonra, sistem gerçek zamanlı virüs ve casus yazılım hem de korunacaktır. Sürekli nagging mesajları ile işinizi aksatmadan tüm bunların - Program aynı zamanda web tarama, indirme ve e-posta için filtre içerir. Norton Antivirus zararlı bağlantıları tespit için kullandığı özel bir Facebook tarama bile var.
Norton Antivirus 2.013 yeni ve bilinmeyen tehditlere hem de güvende tutar daha önceki sürümlerinde yer ama bu son bir iyileşme SONAR teknolojisi, içerir. Diğer ilginç araçları uygulaması mevcut işleri ve bekleyen görevleri takip edebilirsiniz hangi ile işlemci ve bellek kullanımı takip ederek sistem performansını kontrol Norton Performans Sistemi, ve Norton Görevler vardır.
Yeni özellikler
Yeni Norton Antivirus 2013 daha hızlı, daha etkili ve daha güçlü seçenekleri ile olarak geliştiriciler tarafından açıklanmıştır. Norton'un yeni Tehdit Temizleme Katman bulmak ve bilgisayarınıza tehdit yok bir adım daha derin gider. Ayrıca otomatik güncelleme özelliği sunuyor. Buna ek olarak, yeni bir sürümünü çıkar her zaman, bu el yeni güncellemeleri kontrol zorunda zaman ve iş gücünden tasarruf, hemen kuracaktır.
Sonuç
Norton Antivirus 2.013 sistem kaynakları üzerindeki ayak izi geliştirdi, daha hafif ve önceki sürümüne göre daha hızlı ve de daha kısa ve daha hızlı tarama sağlar. Ayrıca, Norton Antivirus 2012 yılında arayüzü biraz daha anlaşılır ve kullanımı daha kolay hale getirmek için yeniden tasarlandı. Daha basit bir tasarım olumsuz ancak en azından ilk bakışta, olabilir gibi arabirim olarak bilgilendirici olmadığıdır.
Norton Antivirus uğraşmadan uzak sisteminizden virüsler, solucanlar ve diğer online tehditlerden tutmaya yardımcı olacak güçlü bir güvenlik uygulamasıdır.
Son değişiklikler
YENİ: Tehdit-kaldırma Katman - az gelişmiş ürünler genellikle kaçırmak zor-kaldırmak tehdit Hedefler ve ortadan kaldırır.
YENİ: Daima güncel Ürün Sürümü - Norton otomatik yıl boyunca önemli ürün ve özellik güncellemelerini gönderir. En son sürüm hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan yükler.
ÜCRETSİZ 24x7 Destek - Telefonla uzman yardımı ve cevapları Teklifler, size them.1 ihtiyacınız olduğunda sohbet veya çevrimiçi, canlı
GELİŞMİŞ: Bant Genişliği Yönetimi 2.0 - size aylık veri tahsis kadar kullanarak veya geçkin ücretleri neden önlemek için 3G ağlara bağlandığınızda otomatik olarak Norton veri kullanımı güncellemeleri ayarlar.
Güvenlik Koruma - PC üzerine tehditleri gizlice uygulamalarda güvenlik açıkları (açıkları) kullanarak siber suçluların durdurur.
GELİŞMİŞ: SONAR Davranışsal Koruma ve Canlı 24x7 Tehdit İzleme -, önde kalır algılar ve şüpheli etkinlik için bilgisayarınızda izleyerek henüz icat edilmemiş tehditleri ortadan kaldırır.

Norton AntiVirus indir