Notepad++ indir

Notepad + + metin yazmak için ücretsiz, açık kaynak kodlu bir uygulamadır. Seçenekleri dolu bir güçlü bir editör, Notepad + + programlama hem de normal bir metin için idealdir.

Notepad + + sekmeleri ile çalışır, bu nedenle aynı anda açık birden fazla dosya ile çalışmak çok kolaydır. Metinleri karşılaştırarak bu nedenle çok kolay, ve her satır numaralandırılmıştır. Not Defteri'nde yazı tipi boyutunu + + CTRL ve F12 basılması Windows her şeyin üstünde geçerli sekme şamandıra yapar yakınlaştırmak için kullanılan fare tekerleği tutarak sadece artırılabilir.

Kodlama için, Notepad + + birçok programlama dilleri tanır ve otomatik olarak metin kodlama renk görmek çok daha kolay HTML gibi bir şey yapacaktır. Aynı zamanda mükemmel bir bul ve değiştir aracı var. Pencere Not Defteri için bir yedek olarak, Not Defteri + + hala inanılmaz hafif ve istikrarlı olurken bu, daha pek çok özellik ve yetenekleri vardır, çünkü inanılmaz.

NotePad + + işlevsel bir uygulama, ama görünüyor için herhangi bir ödül kazanmak değildir, ve fonksiyonları çok programcı sadece yararlıdır. Ancak, metin yazar herkes bulacaksınız Notepad + + yararlı bir araç, ve Windows Not Defteri çok daha iyi.

NotePad + + Hiç kullanmak olasıdır daha fazla özelliklere sahiptir, ancak mevcut en iyi ve en eksiksiz metin editörleri biridir.

Son değişiklikler

(Etrafında yürüyün) Fix Notepad + kelime tamamlama sağlarken + ANSI belge ile CJK giriş asılı

Büyük belgeleri üzerinde katlama performansını artırmak

Yönetici sağa yükseltme olmadan güncelleme kontrol edin

Çevre vista / Windows 7/Windows 8 için otomatik algılama güncelleme ekle

Hatayı düzeltmek: Doc switcher simgesi devlet 'eylem "Tüm kaydetmek" sonra yenilenmez

Menüsünden Belge haritası togglable olun

Iletişim sonucu mesajları Bul / Değiştir geliştirin

"Son dosyaların maksimum sayısı" 0 için ayarlanamaz bir sorunu çözmek

Yazı tipi boyutu 5, Stil Configurator 6 ve 7 ekle

Notepad++ indir