Minecraft indir

Yaratıcılık ve yaşam Sandbox oyunu

Minecraft hayatta kalma ve katıksız yaratıcılık karıştırma bir indie oyunudur .

Dünya yaratmak
Bu sizin ve kazmak mayın etrafındaunsurları istismar sağlar , aynı zamanda size yapıların her türlü inşa ve çeşitli araçları elde etmek içinfırsat verir beacuse Minecraft diğer oyunlardan farklı.

Ücretsiz online Minecraft aksine ,masaüstü versiyonu hemen saf yaratıcılık değil, aynı zamanda güçlü bir RPG bileşen ve Creepersvarlığı ile karakterize bir hayatta kalma modu içerir , sen karşı kendinizi savunmak zorundagecenintehlikeli canavarlar .

Minecraft , işçiliğioyunun temel bir yönüdür . Minecraft Crafting Kılavuzuşeklinde geliyor Minecraft , elemanları için bir rehber , bu nedenle bir - olması gerekir hem de yeni başlayanlar için uygulama , hem de biraz paslı olabilir edenler .

Yakında değerli metaller içinarama çoğu zaman alacağını fark edeceksiniz , böylece bu maddenin ve elmas blokları bulmak için bilmek önemlidir .

Klasik kontroller , minimalist menüler
Minecraft kontrollerin FPS bu çok benzer . Klavye ve fare ile karakter taşıyın. Sol düğme , şeyleri kazılardoğru bir onları konumlandırır , ve'E ' tuşunaenvanter açar .

Oyun menüsü veyardım fonksiyonlarışartları azaltılabilir, ancak oluşturulması içinolanakları neredeyse sınırsız vardır . Bu nedenle , bizMinecraft wiki danışmanızı öneririz.

pikselli grafik
Minecraftgrafik kesinlikleoyununvurgulamak değil ama , itiraf var ,piksel kendi benzersiz cazibesi var . Gece ve gündüz , keşif , ve hayatta kalmak içinihtiyacı arasındaki alternatif deoyunun eşsiz bir atmosfer verir .

Istediğiniz gibi bir büyük dünya şekillendirmek
Minecraft tarz başka dahaisim daha hak eden bir sanal oyun. Bu gerçekten oyunculara toplam özgürlük veren bir dünyada yer , birkaç maç şey alır . Işçiliği ve hayatta kalmakarışımı mükemmel hayal gücü ve somut hedeflere karıştırır.
Son değişiklikler
Yeni orman biyom
Eklenen ocelots
Eklenen kediler
Eklenen demir golemler
Çetelerin için yeni AI
Tame kurt yavru olabilir
Oda kendi köyünde varsa Köylüler çocuğu olacak
Yeni harita yükseklik sınırı ( 256 yerine 128 )
Yeni ürün ve bloklar
Çift kapı Redstone ile daha iyi çalışmak , böylece kapılar güncellendi
Çetelerin için Added nadir damla
Birçok diğer küçük tweaks ve düzeltmeler