Recuva indir

Recuva fevkalade kullanıcı dostu bir dosya kurtarma aracıdır.

Kazara dosyaları silme, daha sık düşündüğünüzden daha ne kadar bilgisayar okur olursa olsun olur bir şeydir. Bu her zaman Recuva gibi bir araç olması iyi bir fikir nedeni budur. Recuva ("kurtarmak" olarak telaffuz) ile yanlışlıkla bilgisayar, bir USB sürücü, bir MP3 çalar ya da fotoğraf makinesi bir hafıza kartından silinmiş dosyaları geri yükleyebilirsiniz.

Çok kullanışlı kurtarma sihirbazı dosyalarınızı bulma tüm varsayımları dışarı alır. Yapmanız gereken tek şey dosya onlar tür Kurtarmak istediğiniz (fotoğraflar, e-posta, video, vb) ve (bir medya kartında geri dönüşüm kutusu, vb) olması muhtemeldir nerede seçmektir. En kısa sürede Recuva en bitmiş gibi, size özelleştirilebilir bir filtre aracı ile çeşitli şekillerde veya arama sıralayabilirsiniz tüm kurtarılabilir dosyaları, ile bir listesini göreceksiniz. Sonra sadece Kurtarmak istediğiniz ve gitmek için hazırsınız dosyaları seçin.

Açıkçası Recuva sadece bir yazılım aracıdır ve mucizeler değil. Ne kadar erken, bunları kurtarma var şans daha dosyaları sildikten sonra programı kullanın. Ayrıca, başka bir sürücüye kaydederek deneyin: bu başarı yüzdesi geliştirir.

Recuva kullanmayı deneyin ve muhtemelen bunları geri mümkün olacak: yanlışlıkla bazı önemli dosyaları sildiyseniz, kafayı yok!

Son değişiklikler

Silinen dosyaları belirli metin arıyor eklenen içerik

Filtreye uyan eklendi düzenli ifade

Windows 8 için eklenen ön destek

Mübadele için geliştirilmiş destek (eklenen yeni klasör oluşturma)

Vurgulamak sorun aşağı sabit filtre damla

Standart olmayan küme boyutu ile sürücülerden sıkıştırılmış dosyaları Geliştirilmiş kurtarma

Birçok küçük UI iyileştirmeler

Letonya dili eklendi

Recuva indir