Microsoft Excel 2010 indir

Microsoft Excel 2010 popüler elektronik tablo uygulamasının en son sürümüdür.

Tablo paylaşımı ile, Microsoft Excel, paylaşımı yönetme ve bilgi analiz ideal bir yoldur. Microsoft Excel bu sürümü temiz bir arayüz daha iyi kullanılabilirlik için, yönüyle erişim geliştirdi. Ilk tanıştığında şerit arayüzü gibi tartışmalara neden, ama şimdi tüm seçenekleri yerine onları menülerde gizlenmiş olan görebilirsiniz çünkü, yeni başlayanlar için gezinmek için çok daha kolaydır.

Bu uygulamayı kullanmak için öğrenmek için herhangi bir basit hale gelmiştir demek değil. Neyse ki kullanıcılar daha iyi ele almak yardımcı şablonlar ton ile birlikte her ne kadar Microsoft Excel, hala yeni başlayanlar için korkutucu bir parçasıdır. Onunla birlikte gelen en yeni özelliklerinden biri yanlışlıkla kapattığınız tablolar geri verir. Sonuç olarak, yanlış eylemleri düzeltmek için artık çok daha kolay. Eğer tablolara ekleyebilirsiniz grafikler ve grafikler de çok artar.

Herhangi bir davet insanların tabloları görüntülemek veya düzenlemek için izin Microsoft Excel web uygulaması, kullanabilirsiniz bu yana veri paylaşımı, hem de kolaydır. Eğer hareket halindeyken elektronik tablolar erişebilmesi için hatta mobil sürümü vardır.

Microsoft Excel yazılımı standart ayarlar. Ayrıca, Microsoft Word ve PowerPoint gibi diğer önde gelen uygulamalar içeren Microsoft Office 2010, bir parçası olarak geliyor. Bu inanılmaz derecede güçlü olduğunu ve en iyi şekilde almak için öğrenilecek çok şey varken, kimse onlar Excel tabloları içine girmek verileri ile çok cazip sunumlar üretmek mümkün olacak.

Microsoft Excel 2010 iş yerinde pek çok insan için gereklidir, ve kullanılabilir daha iyi bir elektronik tablo uygulaması yoktur.

notlar

Excel deneme sürümü Office 2010 deneme parçası olarak indirilen ve ücretsiz bir Windows Live hesabı gerektirir olacak

Microsoft Excel 2010 indir