Safari indir

Windows için Safari başlattığı Apple çılgınca eleştirildi. Bu ilk sürüm izlenimler en iyi yol değildi bu yüzden kararsız ve arabası oldu.
Şeyler ancak o zamandan bu yana çok şey değişti ve Safari 5 gibi bir sayfa daha kolay okuma, daha hızlı sayfa yükleme süreleri ve çok gelişmiş HTML5 desteği için yeni bir okuyucu simge olarak bazı heyecan verici tanıtımları görür. Bu kolay sayfa yönetimi ve yer imlerinizi iTunes tarzı göz atmak için Cover Flow için üst sekmeler olarak önceki tüm özellikleri çok muhafaza edilmiştir.
Özellikler
Safari bir önceki sürümünde, Apple Safari en etkileyici yönlerinden biridir En İyi Siteler tanıttı. Bu bir ekran da en çok ziyaret edilen sitelerin bir panoramik küçük resim görünümü göstermektedir. Sadece bu siteyi ziyaret etmek istediğiniz pencereyi tıklayın. Onun gün-gün yararlılığını tartışmalı olmasına rağmen bu kesinlikle, iyi görünüyor. Bu da en sık ziyaret ve Safari açtığınızda nerede olduğunu her zaman bileceksiniz böylece tek bir konuma da favori sitelerinizde kilitleyebilirsiniz hangi sitelerin izleme iyi bir yoldur. Köşesinde bir yıldız olan siteler yeni içerik olan ifade.
Bu arada Cover Flow onlar bunları göz son kez baktı sitelerin tam sayfa gösterimi sunarak sizin Yer imleri arasında dolaşabilirsiniz. Ilkesi iTunes'da albüm ile saygısız dayanmaktadır. Genellikle, gerçekten sitesi I bu ziyaret son kez gibi görünüyordu umurumda değil rağmen Yine, bu iyi görünüyor - Ben mümkün olduğunca çabuk oraya istiyorum. Ne gibi yapmak Geçmişi Arama - sadece bir kelime yazın ve Safari üzerinde bu kelime ile önbelleğe sahip her bir sayfa yukarı atar - çok yararlı o kişinin veya oyun adını gördüm nerede Sen hatırlayamıyorum zaman.
Safari Diğer kullanışlı özellikler biraz daha kolay Safari çok üstündeki sekmeler erişmek ve açmak için yapar En çıkıntılar içerir. Hatta sürükleyip başka bir Safari penceresine sekmeleri bırakabilirsiniz.
Kullanılabilirlik
Bu son sürümü, en önemli özelliği yazı tipini değiştirmek için bir yol olmasına rağmen tek bir sayfada tüm içeriği görüntülemenizi sağlar yeni Reader. Safari'nin arama alanı için yeni Bing arama seçeneği de var, Google ve Yahoo! HTML5 desteğinin yanı sıra artık artı HTML5 Coğrafi Konum özellikleri artık Safari kullanıcılar tarafından kullanılabilir tam ekran HTML5 video görüntüleyebilirsiniz anlamı geliştirilmiştir. Safari'de gezinme de çok daha kolay nedeniyle aslında anahtar kelimeler için önbelleğe alınmış web sayfalarını arar ve daha hassas ve rafine bazı görüntülenen sayfalar tam olarak ne zaman arşivlenmesi daha akıllı URL çubuğuna yapılmıştır.
Kalite
Hız her zaman JavaScript yürütür son sürümü daha% 25 daha hızlı iddia geliştirilmiş bir Nitro motoru ile hızını artırdılar Safari ve Apple özü olmuştur. Kesinlikle lanet hızlı ve ben güçlü bu, YouTube ve BBC (ve tabii Softonic!) Olarak benim favori siteleri yüklüyor ne kadar hızlı etkilendim.
Bu değişikliklerin yanı sıra, Safari'deki tüm standart özellikler kalır. URL çubuğunda RSS etiketi tıklayarak, size kronolojik sunmak ve ayrıntılı bir ya da bir başlık görünüm elde edebilirsiniz bir besleme, tüm mesajların bir görünüm elde edebilirsiniz. Kaçınılmaz olarak bazı programlar ve eklentileri olacak - bu 1Password gibi - Safari'nin bu yeni sürümü ile çalışmaz ama bu konularda hızla ilgili yazılım geliştiriciler tarafından gidermesinden olacağını.
Sonuç
Ben Safari görünüm ve hız seviyorum ama Firefox ve genel istikrarsızlık sorunları göre eklentileri eksikliği hala Apple kendi tarayıcınıza beni cazibesi önce bir süre olacak anlamına gelir.
Son değişiklikler
32-bit modunda Safari çalışırken web sitesi kullanılabilirlik etkileyebilecek bir sorun için bir düzeltme içerir

Safari indir