Microsoft Security Essentials indir

İşletim sistemi, web tarayıcı, medya oynatıcı ... Microsoft, bir güvenlik uygulaması dışında, kapalı her şey vardı. Şimdiye kadar, Microsoft Security Essentials sürümü ile.

Ben Microsoft Security Essentials son sürümde o kadar değişmedi söylemek zorunda olsa beta aşamasında birkaç ay sonra, Microsoft, güvenlik uygulamasının son sürümünü başlattı. Hala kullanıcı sırasıyla, sistemin güvenlik durumunu bir göz atın virüs ve casus yazılım güncelleme, daha önce tespit öğelerin geçmişini kontrol ve programın ince ayar hangi dört ana alanları ile basit, net bir sekmeli arayüzü sunuyor.

Microsoft Security Essentials tarama üç tür içerir -, hızlı tam veya özelleştirilebilir. Bir zaman ver ya da belirli yerde çalıştırmak için planlanmış olabilir ve bilgisayar kullanımı aslında değilken çalışmak için değiştirilebilir. Handily, Microsoft Security Essentials otomatik olarak veritabanını günceller ve tamamen Windows Explorer ve Windows Güvenlik Duvarı ile entegre edilmiştir. Herhangi bir aşırı hevesli temizlik geri gerekir durumda Ayrıca, bir sistem geri yükleme noktası sahiptir.

Microsoft Security Essentials ev kullanımı için bağımsız bir güvenlik uygulaması de Microsoft'un ilk denemem. Yeni başlayanlar için sadeliği ve uygunluğu göz önüne alındığında, muhtemelen daha deneyimli kullanıcıların veya profesyonel ağ yöneticileri için en iyi seçim değil, ama ortalama bir kullanıcı için, tüm üsleri kapsar. Unutmayın Ancak, Microsoft Security Essentials dosyaları dezenfekte değil - sadece onları siler enfeksiyon durumunda.

Microsoft Security Essentials ev bilgisayar güvenliği bazen karmaşık dünyaya yumuşak bir giriştir.

Microsoft Security Essentials indir