iTunes indir

iTunes iTunes mağazasından iOS cihazları yanı sıra indirme içeriğini yönetmek sağlayan bir ses ve video oynatıcı.
iTunes 11 tamamen yere kadar yeniden tasarlandı. Apple bu hakkı elde etmek için gerekir bu yüzden iTunes geliştirilmesi son yıllarda durgun olmuştur. Apple çivilenmiş veya yeni iTunes bir karmaşa mı? Öğrenmek için okumaya devam edin.
Özellikler
ITunes arayüzü tamamen yeniden hayal olmuştur. Her şey basit ve alanı daha iyi kullanılmaktadır. ITunes bir önceki sürümünde, çalma listeleri, albüm, cihazlar, ve daha erişebilir solda kalıcı bir bar vardı. O bu özelliklere hızlı erişim sağlarken, çoğu kullanıcı bunları çoğu zaman kullanmıyordu. Apple bu hurdaya ve varsayılan albüm görünümünde tüm pencereyi kaplar yaptı.
iCloud entegrasyonu da artırıldı. ITunes'da aldım Her parça şimdi indirilmiş olsa da olmasa da, müzik kütüphanesi görünecektir. Albüm indirmek için tıklayın. Kullanıcı şimdi de ilk parça indirmek zorunda kalmadan bulut doğrudan yayınlayabilirsiniz. Bu aynı zamanda tüm TV ve iTunes satın alınan film için de geçerlidir. Onlar iTunes mağazası bulunan iseniz iTunes Maç, cihaz üzerinden kullanılabilir sizin parça tüm yapmak için Apple'ın müzik eşleşen hizmet için özel bir sekme de var.
ITunes mağazası da kontör seçkin içerik ile yeniden geçirdi. Top listeleri hala orada ve göz atmak için daha kolaydır. iTunes 11 da iTunes götürecek zorunda kalmadan benzer sanatçılar ve parçalar, düşündüren, müzik kitaplığından iTunes mağazası içeriğe erişim sağlayacak.
Kullanılabilirlik
Albüme göre Tarama bir zevk. Bir albüm tıklayın ve parça altında görünecektir. iTunes aynı zamanda her albümü için renkli bir arka plan oluşturmak için albüm kapağı rengini analiz eder. Bu çoğunlukla iyi çalışıyor ama etkisi kenarlarında albüm kapağı bulanıklaştırır.
ITunes 11 yeni temelde sıra için bir fantezi adıdır "çık" özelliği vardır. Eğer arayüzü olan her yerden kuyruk şarkı eklemek. Sen düzenlemek için bir çalma listesi yönetmek ve beğeninize parçaları yeniden düzenlemek gerekmez.
Çalma listeleri oluşturma çok artırıldı. Bunun yerine parça eklemek ve düzenlemek için bir çalma listesi ve atlamak zorunda, çalma listeleri artık program etrafında atlamak zorunda kalmadan parça işleyebilirsiniz sağda özel bir bölme var.
Mini oyuncu da tamamen yeniden tasarlandı ve artık gerçekten yararlıdır oldu. Mini oyuncu küçük aldık ama önceki sürümlere göre çok daha iyi olduğu küçük bir alan kullanır oldu. Eğer mini oyuncu üzerine fareyi ile oynatıcı kontrolleri görünecektir. Orada arama erişimi var ve çık sıra mini oyuncu manipüle edilebilir.
Cihazlar şimdi sağ üst köşesinde bir düğme olarak görünür. Üzerine tıklayarak her şeyi yönetebilirsiniz ayrıntılı bir sayfaya götürecektir. Eğer senkronize, sizin uygulamalarınız yönetmek ve hatta iOS cihaz doğrudan müzik çalmak istediğinizi seçin. Her şey cihaz sekmesinde okumak ve anlamak daha kolaydır.
Kalite
ITunes 11 eksik tek şey hizmet akışı bir müziktir. iCloud kullanıcıları yerel parçaları indirmek ama onları akışı değil yeteneği verir. Hiçbir Spotify, Rdio ve seviyor ile rekabet iTunes abonelik servisi ve Xbox Müzik bulunmaktadır. Apple, kendi müzik abonelik servisi bültenleri önce sadece bir zaman meselesi var ama Apple iTunes 11 ile serbest olmadığını hayal kırıklığı.
Sonuç
iTunes hala çapında en iyi medya oyuncularından biri. Bu, kullanımı daha kolay kazanılmış az şişirilmiş hissediyor, ama yine de bir müzik üyelik kayıp oldu.

iTunes indir