FileZilla indir

FileZilla açık kaynak başarı öyküsüdür. Bu, çekici güvenilir, düzenli olarak güncellenen ve bu tip çok iyi bir örnek bir FTP istemcisi var. Bir dosya transferi çözüm arıyorsanız, bu kontrol ilk programı olacak.

Aslında, FileZilla sadece FTP ile sınırlı değildir - aynı zamanda birden çok sunucu üzerinde birden fazla dosya güvenli transferleri için FTPS ve SFTP yönetir.Arayüzü tüm transferleri, siteleri ve diskleri hızlı bir görünüm verir ve sürükle ve aktarmak için kolaylaştırır.QuickConnect düğmesi - saniyeler içinde en sevdiğiniz sunucu erişim sağlayan hangi - büyük bir özelliktir.

FileZilla oldukça hızlı ve yüklemeleri devam ve 4GB daha yüksek çok büyük transferler, işleyebilir. Görüntüleri, explorer dosya veya CVS ve SVN dizinleri gibi şeyler için yerel ve uzak filtreler hem ayarlamak veya hatta kendi oluşturabilirsiniz. FileZilla da dosya boyutu veya değişiklik süresi açısından dizinleri karşılaştırmak için bir araç içerir.

kurma ve bant genişliği aşırı istemiyorum durumda hız sınırları ayarlamanızı sağlar, uygulama size rehberlik eder. Gerçekten FileZilla rağmen eksik bir şey otomatik olarak transferi kez ayarlamak için bir zamanlayıcı olduğunu.

Oran kendi lehine yüksek yığılmış ile, FileZilla FTP istemcisi gerçekten mükemmel bir açık kaynak.

Son değişiklikler

Ctrl + Shift + O değişiklik zamanı ve dosya boyutu tabanlı dizin karşılaştırma arasında geçiş yapmak için kullanılabilir

Bu kullanıcı adı olarak "anonim" kullanıyorsanız özel şifreleri kullanmak artık mümkün

Un-gizleme araç çubuğu sonra, güncelleme araç çubuğu düğmesi durumları

TLS 1.2 sunucuları ile TLS uyumluluk sorunları gidermek

MSW: FileZilla ayarlarını dosyaları Geri Al gizli özniteliği

Kaynaktan Bina FileZilla şimdi WxWidgets 2.8.12 veya daha yüksek gerektirir

FileZilla indir