VDownloader indir

VDownloader sadece bir YouTube downloader daha var, ne hızlı ve kolay popüler siteleri (YouTube ve Facebook dahil olmak üzere) bir dizi video indirmenize izin veriyor popüler bir araçtır.

VDownloader kullanarak gerçekten basit. Sadece arayüzüne bir video URL'sini yapıştırın ve download butonuna tıklayın. VDownloader en son versiyonu indir ve hatta daha ilginç bir araçtır dönüşüm hızı, artmıştır.

Ayrıca programın dahili arama aracı ile belirli bir konu ile ilgili videoları arayabilirsiniz. VDownloader ile ilgili iyi şey, sadece video URL'sini girerek, hemen hemen herhangi bir video paylaşım sitesi ile kullanabilirsiniz olmasıdır.

VDownloader çıkış dönüşüm profilleri bir dizi özellikleri, böylece taşınabilir aygıt veya medya oynatıcı ile indirilen videoların uyumlu yapabilirsiniz. Alternatif olarak, orijinal formatında dosyaları indirebilirsiniz. Size bu seçeneği seçerseniz, daha sonra dosyayı dönüştürmek mümkün olmayacaktır ama unutmayın.

Size zaman kazandırmak için, VDownloader aynı anda en fazla on video toplu indirmek ve sizin için en uygun zaman dosyaları indirmek için ayarlanabilir, böylece bir zamanlayıcı özellikleri olacaktır. Program diğer ekstra özellikler içerir, ama ne yazık ki programın Pro sürümünde yalnızca konum.

VDownloader tüm popüler video paylaşım siteleri ile çalışır kullanışlı, etkili bir video downloader ve dönüştürücüsüdür.

Son değişiklikler

MegaVideo entegrasyonu, güncellenmiş çeviriler, maksimum indirme hızı, pencere konumu gelişmeler, görünüm seçenekleri, yeni klavye kısayolları, ve çeşitli diğer donanımlar ayarlayın.

VDownloader aşağıdaki biçimleri destekler

VDownloader AVI, MPG, iPOD / iPHONE, PSP, 3GP, NOKIA N8x0, VCD, SVCD, DVD, FLV ve MP3 (sadece ses) de dahil olmak üzere, pek çok formatta video kaydedebilirsiniz.

VDownloader indir