TeamViewer indir

TeamViewer popüler, kullanımı kolay masaüstü paylaşım aracıdır.

En kısa zamanda arkadaş ve akraba bilgisayarlar hakkında biraz biliyorum öğrenmek gibi, her şey bitti. Eğer kalıcı, ücretsiz müşteri destek hizmeti sanki onlar, sürekli olarak çok çeşitli teknik konularda yardım için soran olacak.

Neyse ki size yardım etmek için TeamViewer 6 güvenebilirsiniz. TeamViewer bir çırpıda arkadaşlarınız, akraba ve hatta müşterilerinin masaüstü erişmek sağlar. Dahası, bu inanılmaz derecede kullanımı kolay hale uzak tarafında herhangi bir teknik beceri gerektirmez.

Çevrimiçi Masaüstü Presenter gibi biraz, yapmanız gereken tek şey TeamViewer çalıştırmak ve de çalıştırmak için diğer kişiye sorun. Eğer TeamViewer çalıştırmak her zaman diğer kişinin PC girmek için kullanabileceğiniz benzersiz bir oturum numarası ve şifre verilecektir. Bu TeamViewer uzaktaki bir bilgisayara girmek ve siz de uzaktan yardım ihtiyaç halinde başka bir kişi sizin girmek izin her ikisi için de kullanılabileceği anlamına gelmektedir.

Bunun önünde oturuyormuş gibi eğer uzak masaüstü görüntüleme yanında, aynı zamanda programın özelliklerinden yararlanabilirler: gömülü chat istemcisi, dosya transferi aracı, oturum kayıt olasılığı, ve daha fazlası.

TeamViewer bu sürümü ücretli bir uygulama soyulmuş aşağı sürümüdür ve bu nedenle bazı ekstra modüller ve işlev eksik. Yine de hala uzak sistemleri küçük sorunları gidermek ya da nasıl bilgisayarda belirli bir görevi yapmak için başkasına göstermek gerekir büyük bir yardımcı var.

TeamViewer güvenli bir şekilde ve teknik bir çok bilgi gerektirmeden uzak sistemleri yönetmenizi sağlar mükemmel bir masaüstü paylaşım aracıdır.

Son değişiklikler

Gelişmiş VoIP istikrar

Komut satırı parametreleri ile kurulan bağlantıları tekrar bir uzaktan kumanda penceresini göstermek

Ctrl + Alt + Del daha güvenilir çalışır

Noktalı virgülle ayırarak zaman çeşitli PAC proxy komut artık tanımlanabilir

Sabit: Çeşitli düzeni sorunları

Çeşitli diğer küçük iyileştirmeler ve düzeltmeler

TeamViewer indir