Google Chrome indir

Google Chrome kesinlikle hesaplamak için tarayıcı olarak yerini hak ediyor.
Kendi indirme yöneticisi, gizli tarama modu ve senkronize imi gibi Chrome'un üstün özellikleri,, zaten bir stand uygulaması yapmak. Sürümü 20 olarak, daha yeni özellikler, hem de daha da kullanıcı dostu yapmak bazı tweaks ekler.
Yeni özellikler
Adres çubuğuna doğrudan arama için güçlü olmak Google Chrome hakkında çok şeylerden biridir. Yazdığınız gibi Şimdi amaçlı adres çubuğu, Google Chrome'un adres çubuğuna, çeşitli öneriler sunacak. Onun sonuçları ne düşündüğünü doğru bağlı olarak, Krom bile seçilmiş bir sayfa önceden yüklemek için başlayabilir. Facebook ve Twitter gibi popüler siteleri artık neredeyse anında yüklemek için eminiz.
Google Chrome kötü amaçlı yazılım veya bilgisayarınıza zararlı bir şey içerebilir bir indirme dosyası düşündüğü zaman şimdi de uyarı alırsınız. Bu indirme en Kaynak sunucu izleme ve kara sitelerine karşılaştırarak yapar. Potansiyel kötü amaçlı yazılım için indirme bakarak Google gelince gizlilik konusunda endişeleriniz varsa, tarayıcınızın tercihleri ​​içinde bu özelliği devre dışı bırakabilirsiniz.
Güncellemeler ve tweaks
Google Chrome kullanıcı deneyimini geliştirmek için tasarlanmış çeşitli küçük güncellemeler tanıttı. İlk olarak, Google Chrome diğer tarayıcılar ile daha tutarlı hale getirmek için yakınlaştırma sayfa geliştirdi - şimdi% 500 kadar yakınlaştırma yapabilirsiniz. Buna ek olarak, Baskı Önizleme artık kendi sekmesinde görünür değil çok yönlü ayarlanabilir kalıcı penceresinde görüntülenir - bu iş akışını artırır ve daha hızlı baskı yapar. Google Chrome'un Geçmiş sekmesinde de yeniden uğramıştır. Şimdi kullanıcılar orada gösterilmesini istemiyorum özel alanlar filtre ya da silinmesini sağlar.
Ayrıca V8 JavaScript motoru için bir güncelleme yapılmış ve bir düzineden fazla güvenlik düzeltmelerini var. Kısacası, bu değişiklikler daha hızlı tarama yapmak - ve hatta daha güvenli internet kullanımı.
Buna ek olarak, sürüm 20 oldukça birkaç güvenlikle ilgili hatalar için yamalar kapsaması açısından, büyük ölçüde güvenlik açığı yardımcı olur. Google Chrome'un son güncellemesi dolayısıyla tarama deneyiminizi daha güvenli olmasına yardımcı olacaktır.
Chrome uzantıları
Sadece artık Google Chrome uzantıları bir dizi güvenebilirsiniz daha teknik bent ile rakipleri (ve birçok durumda betters olarak) Firefox'un, ama o sizin yararlanabilirsiniz ki - Son olarak, değil, uzantıları için değişiklikler vardır Eğer bir fikir var ise geliştirilmiş yayım API'ler, bu nedenle, bir uzantısı kendiniz dönüştürebilmek için daha kolay.
Eğer Firefoxor Internet Explorer gibi eski sık geçiş yapmak düşünüyorsanız, biz yürekten geleceğin tarayıcı olarak Google Chrome tavsiye ederim!
Google Chrome, Google'ın tarayıcısı, büyük bir tarayıcı yapma, güçlü çeşitli araçlar ile temiz, minimalist arayüzü karıştırır.
Son değişiklikler
Daha hızlı tarama
Otomatik güncelleştirmeler

Google Chrome indir