Mozilla Firefox indir

Mozilla Firefox Dünyanın en popüler web tarayıcıları biridir ve web tarama piyasada Microsoft Internet Explorer (IE) ve boğucu kırmak için ilk biriydi.

Özellikler

Mozilla Firefox popüler web tarayıcısının en son sürümüdür ve onunla birkaç önemli ve hoş geldiniz yeni özellikler getiriyor. Aralarında Önce hızlı, daha güvenli bir tarama deneyimi için şirketin iddiadır. Testler Mozilla Firefox bu yeni sürümü bile en grafik yoğun sayfalarını yüklemek için kesinlikle hızlı olduğunu ortaya koymaktadır.

Gizlilik artırmak için Google aramaları yaparken Firefox 18 da artık güvenli bağlantılar özellikleri ve URL çubuğunda güncelleştirilmiş bir yer adı gösterge var. Yukarıdaki Mac Lion kullanıcılara veya tam ekran modunda Firefox kullanabilirsiniz ise Windows kullanıcıları da artık sessiz güncelleştirmeleri almak.

Mozilla Firefox'un yeni sekme düzeni kendisi oldukça dikkat çekici yeni bir özelliktir. Yerine yeni bir sekme Firefox kullanıcıları artık yer imleri gelen en son erişilen ve en çok ziyaret edilen siteleri için her şeyi hızlı erişim sunmak simgeleri tutulacaktır açıldığında boş bir sayfa görme Google'ın Chrome tarayıcısı,. Oldukça benzer

Bu simgeler aynı zamanda Mozilla Firefox tamamen özelleştirilebilir. Sen tıklayın ve adınızı sekme sayfasında istediğiniz herhangi bir noktaya sürükleyebilirsiniz. Bir hayranı değilseniz, aynı zamanda tarayıcınızın sağ üst tarafındaki ızgara simgesine gidin ve onları tamamen silebilirsiniz.

Mozilla Firefox tamamen yeni bir şey Facebook bütünleşmesidir. Tarayıcınızda Facebook için özel düğmeleri var, böylece Firefox artık Facebook'un sosyal API destekler. Mozilla Firefox kullanıcıları masaüstü bildirimleri hem de sağ kanatta kalıcı arkadaş listesi ve etkinlik linki vererek, Firefox Facebook Messenger destekler. Oturumlar Sohbet sırasında böylece çoklu görev size konum herhangi bir web sitesi üzerine bindirmeleri olarak açılacaktır.

Mozilla Firefox indir