RealPlayer indir

RealPlayer web en başından beri var olmuştur gibi görünüyor bu medya oyuncularından biri.
Özellikler
Bu gün, tüm insanlar için her şey olmaya çalışır bir uygulama var - oyun DVD, sonu RealPlayer kendi sunduğu ne var ....,, katalog fotoğrafları müzik düzenlemek video dönüştürme, sosyal ağ siteleri ile etkileşim, internet multimedya göz kullanıcılar. Buna rağmen, bir out-ve-out başarı değil ...
Kullanılabilirlik
Başlangıç ​​için, RealPlayer kurulumu can sıkıcı bir durum - bu, bir süre alır "nexts" sürü gerektirir ve kullanıcılar gerçekten ihtiyacınız olmayan birçok özellikleri yüklemek ve etkinleştirmek için çalışır. Son olarak, başladığında, size Real Networks ile kendinizi kayıt zorunda önce RealPlayer ücretli sürümleri yükseltmek için bir şans sunulan konum. Karıştırmasını bu itiraz etmezse, UMPlayer gibi bir ince uygulaması göz atın.
Eğer Yukarı ve çalıştırırken, RealPlayer Real Networks tarafından tavsiye reklamları ve video göreceksiniz geniş bir arayüz sunuyor. Bu karmaşık ve dağınık görünüyor ve uygulama aslında sunduklarını bilmek zor. Gerçekte, RealPlayer arkadaşlarınız ve Facebook ve Twitter takipçileri ile video oynatma ve paylaşmak için idealdir ve BlackBerry, iPod, iPhone ve diğer oyun sistemleri ile kolayca çalışır. Yeni video dönüştürücü iPod, Xbox, PS3 ve diğer cihazlara online video kopyalamak için izin verir. RealPlayer Plus yükseltirseniz bu bir özellik olarak kullanılabilir rağmen ne yazık ki, sen, RealPlayer ile DVD rip olamaz.
En son, RealPlayer çok daha iyi mobil ve sosyal ağ entegrasyonu ile güncellendi. Artık bir iPhone, iPad, Android, BlackBerry ve otomatik olarak diğer popüler cihazlar onlarca favori videoları kopyalayabilirsiniz. İnternet video indirme hızlı ve gizlemek için bir şey ile o sizin için, RealPlayer yeni bir özel klasör sunuyor. Sosyal medya da Facebook video doğrudan erişim, çarptı ve yararlı, yerleşik bir mobil cihazlara video aktarmak için özelliği. Olmuştur
Kalite
Bu RealPlayer hiç kötü değil, dedi. Her ikisi de müzik organize bazı etkileyici yolu var gibi Windows Media Player 12 ile karşılaştırılabilir. Benim için, en iyi özelliği ben RealPlayer ilk günlerinden beri kullandığımız bir şeydir CD yazıcı olduğunu. Gerçek biçimlerde sadece medyanın bazı dik kalitesi RealPlayer internet video ve ses herhangi bir fan araç önemli bir öğe yapar.
Sonuç
Orada medya oynatıcıları Tezler gün hiçbir sıkıntısı, ve hiç bir kötü bir seçenek yoluyla RealPlayer olduğunu. Bu özellikler, iyi Birçok seçenek sunar ve medya adalet yapacak yüksek kaliteli bir oyuncu. Tek sorun, modern özellikleri rağmen, bir dinozor biraz gibi hissediyor olmasıdır. Bu, ağır ve yavaş tıknaz görünüyor ve tıklama cevap için bir yaş alır, ve birçok kişi için - özellikle hafif seçenekleri deneyime sahip olanlar - sadece en rahat oyuncu değil.
RealPlayer, güçlü olmasına rağmen, yıllar içinde özellik sürünme ciddi zarar gördü bir medya oynatıcı.
Son değişiklikler
Firefox ile uyumluluk için güncellemeleri.
Google Chrome ile uyumluluğu güncelleştirmeleri.
RealPlayer tarayıcıda belirli web sitelerini görüntüleme ile ilgili bir sorun düzeltildi.

RealPlayer indir