Tango İndir

PC'niz için Tango uygulaması

Tango bir video ve sesli sohbet uygulamasıkendi cep telefonları üzerinden başkaları ile bağlanmanızı sağlar

Tango kullanıcılar için ücretsiz çağrılar
WhatsApp ve Skype benzeri , Tango Android ve iPhone kullanıcıları ile bağlanmak için PC'nizde kullanılır . Arkadaşlar veri planları veya Wi - Fi ile akıllı telefonlarda Tango varsa , bilgisayarınızı çıkmadan ücretsiz olarak telefon görüşmesi yapabilirsiniz.

Mobil versiyonu gibi basit
Tango'nun PC versiyonu arabirim bir iPhone gibi görünmek için yapılmış bir varsayılan deri ile ,mobil versiyonu ile aynıdır . Sizin tercihinize değilse , sizeseçenekler bu cilt değiştirebilirsiniz.

Tango kullanımı basittir . Telefon numaranızı ve aramak istediğinizarkadaşlarınızınnumaraları ekleyin . Oradan , sadece basit bir tıklama uzakta sohbet konum.

Müthiş ses ve video
Bu cihaz ve bağlantı göre değişebilir rağmen Tango Video ve ses kalitesi , etkileyici. Tango kontrolleri de çok basit . Seçenekleri , kişileri sıralamak nasıl belirleyebilirsiniz Eğerkamerası kurmak izin , Tango'nun deri değiştirmek ve güncellemeleri bakalım . Ne yazık ki, özelleştirme yoluyla ötesinde çok daha fazla yapamam .

Tango kullanıcıları için mükemmel
PC'nizinkonforunda arkadaşlarının akıllı telefonlar ile görüntülü ve sesli sohbet etme yeteneğine sahip , Tango iletişim uygulamaları için hoş bir ektir .