Opera indir

Opera Firefox ve Chrome gibi büyük toplarla önce birlikte uzun gelen bir internet tarayıcı.
Genel bakış
Opera 12 yüksek övdü Opera 11 genel tasarım ve işlevsellik tutar, ama temalar, web cam erişim ve donanım hızlandırma gibi uygun geliştirilmiş özellikler ekler. Arayüz gelince, Opera 12 web sayfaları yerine düğmeler ve menüler odaklanarak biraz temiz GUI özellikleri. Genel olarak, Opera 12 son sürümüne göre büyük bir değişim değil, ama bazı güzel yeni özellikler ile geliştirilmiştir.
Yenilikler ve hız
Opera son sürümünde büyük yenilik uzantıları ve tarayıcı gelişmeleri seçimi hala oldukça sınırlı iken, size eklentiler yüklemek ya da kaldırmak zaman, tarayıcınızı yeniden başlatmanız gerekmez. Ayrıca bu yüzden bir çöküyor, tarayıcınızın olmaz ise, korumalı alan vardır. Opera 12 Google Chrome (geliştirici daha hızlı olduğunu iddia) ve render motoru daha hızlı bir tarama deneyimi sunmak için biraz tweaked olmuştur kadar hızlı çalışır.
Sık sık çok fazla açık varsa İstifleme Görsel Sekmeler ve Tab yararlıdır ve görsel fare hareketleri şimdi var. Bu iyi uygulanan, ve fare hareketleri için bir saydam kılavuzu getirir farenin sağ tuşuna basılı tutarak erişilebilir. Bu jestler kullanılan ve umarım gelecekte daha fazla kullanım sağlar hiç insanlar için büyük bir giriştir.
Bir uygulamada gereken her şeyi yapıyor doğru Opera hamlesi devam ediyor entegre bir posta istemcisi, hala var. Not en yeni özellikleri veya iyileştirmeler tema ve web cam erişimi bulunmaktadır. Diğer bir deyişle, web uygulamaları Opera içinde - En önemli gelişme yerine sadece favori sitelere kolay erişim sağlayan, artık dinamik bilgi ile Hızlı Arama ekleyebilirsiniz Hızlı Arama olmuştur. Sadece yapar kalan bir hesap ve Opera için kayıt - Bu arada Eşzamanlama Şifre makine ve cihazlar üzerinden şifreleri senkronize sağlar. Aynı zamanda Oturum Tarihi, Navigasyon ve W3C Dosya API geliştiriciler için bazı HTML5 gelişmeler olmuştur.
Sonuçlar
Opera 12 Opera değişiklikler devrimci olmasa da 11 üzerinde kesin bir gelişmedir. Yeni bir tarayıcı arıyorsanız, ancak bu muhtemelen şu anda piyasada en yenilikçi ve yükleme değer.

Opera indir