Revo Uninstaller indir

Revo Uninstaller biz hiç hatta en inatçı programları kaldırmak için izin, Windows için gördüğüm en iyi kaldırıcı.

Kullanımı kolay

Revo Uninstaller kullanarak çok basittir. En kısa sürede onun yüklü olarak, ana arayüzü görüntüler hangi programları yüklenir. Sağ seçenekleri ve bilgi için ikonuna tıklayın, ya da sadece bunu istemiyorum bir yedekleme noktası durumunda bir şey yanlış giderse ya da bir şey kaldırır yapma dahil olmak üzere, kaldırma işlemi ile çok kaldırmak ve Revo Uninstaller gerçekleştirir istediğiniz birini seçin .

Revo Uninstaller diğer birçok uninstallers geride bırakmak tüm kayıtları ve diğer geçici dosyaları kaldırmak için Kayıt Defteri derinliklerine araştırır. Bu bir sihirbaz bir yaklaşım kullanır - her adımda, Revo Uninstaller size kaldırmak istediğiniz dosyaları seçmek ister. Hunter ve Sürükle ve Bırak - Bu uygulama aynı zamanda programları kaldırarak, iki alternatif yolu vardır.

Çok inatçı uygulamaları

Hunter Modu gerçekten bir hamle yapmak istemiyorum bu programlar için idealdir. Eğer masaüstünüzde görünen küçük hedef simgesini almak ve kaldırmak istediğiniz programı üzerine yerleştirin. Bu masaüstü simgesi, başlangıç ​​sayfası giriş hatta C klasörü olabilir: sürücü ve yüklü programlar listesinde görünmüyor bu rahatsız edici uygulamalar için idealdir. Revo Uninstaller en Sürükle ve Bırak modu benzer, ancak bunun yerine simgesine program öğesi sürükleyin - eğlendirici yanan bir ateş olarak tasarlanmıştır!

Revo Uninstaller ile hata çok az var - bu büyük bir kaldırıcı, ve ücretsiz. Sizin için daha ne isteyebilir ki?!

Son değişiklikler

Sabit küçük hata

Güncelleme dil dosyaları

Revo Uninstaller indir