Microsoft Office Word Viewer indir

Microsoft Office Word Viewer bütünüyle Microsoft Office yüklemek zorunda kalmadan, hızlı bir şekilde herhangi bir Microsoft Word belgesi görüntülemek veya yazdırmak sağlayan bir araçtır.

Basit bir kurulum işleminden sonra, Microsoft Office Word Viewer çalıştırın ve bir Dosya Aç iletişim penceresi ile sunulan. Unutmayın: Eğer Microsoft Office Word Viewer herhangi bir belge oluşturmak, değiştirmek veya kaydedemezsiniz. Seçtiğiniz dosyayı seçin (görüntüleyici bir dönüştürücü ile DOCX dosyaları, yanı sıra eski DOC ve diğer formatlarını destekler).

Belgenizi açtıktan sonra, Microsoft Office Word Viewer sadece orijinal Microsoft Word'de, sadece düzenleme araçları olmadan olduğu gibi görüntüler göreceksiniz. Bu, belge üzerinde izlenmiş olan varsa, düzenleme notları ve değişiklikleri görmek anlamına gelir. Ayrıca, diğer detayları ile birlikte, istatistik ve yazar bilgilerini görüntüler dosyanın özellikleri penceresine erişmek olabilir.

Dışa veya Microsoft Office Word Viewer herhangi bir belge kaydedebilirsiniz olmasa bile, metnin bir kopyasını elde etmek için iki seçenek var. Ya belgenin (Word tam sürüm baskı kadar iyi çalışır) yazdırabilir, ve aynı zamanda metni kopyalayıp başka bir uygulamaya yapıştırmak için izin verilir.

Toplamda, Microsoft Office Word Viewer 2007 Microsoft Word belgelerini görüntülemek için küçük ve kullanışlı ücretsiz olarak indirilebilir. Hiçbir düzenleme fonksiyonları olsa da, kolaylıkla Microsoft Word'ün herhangi bir sürümü belgeleri okumanızı sağlar.

notlar

Microsoft Office Word 2007, Microsoft Word 2003, Microsoft Word 2002, Microsoft Word 2000, Microsoft Word 97'de oluşturulan belgeleri ile uyumlu

Microsoft Office Word Viewer indir