Internet Explorer indir

Internet Explorer Microsoft'un derece popüler web tarayıcısının yeni sürümü. Yeni özellikler ve yeni bir görünüm ile IE önceki sürümleri başarısı üzerine inşa, Microsoft Internet Explorer için büyük umutlar besliyor.

Internet Explorer Hakkımda farkedeceğiniz ilk şey bir elden arayüzüdür. Windows 7 ve Windows Vista'nın yeni sürümlerinde bulunan şeffaf grafik tarzı en iyi şekilde, IE 9, şık akıllı ve her zamankinden daha basit görünüyor. Google Chrome'da gibi, Adres çubuğu ve Arama kutusuna daha basit, daha sorunsuz bir kullanıcı deneyimi yaratmak için birleştirilmiştir.

Internet Explorer'da bulunan yeni özellikler arasında Windows işletim sistemi ve ciddi beefed-up güvenlik sistemi ile daha iyi entegrasyon vardır. IE de Superbar için 'pin' web siteleri sağlar ve size OS 'uygulamaları' gibi favori web imi sağlar. Güvenlik, yeni İzleme koruması ve ActiveX filtreleme özellikleri olarak online hareketlerini izleme belirli siteleri engellemek ve sırasıyla, bir site başına temelinde ActiveX elemanları kapatmak sağlar. Yeni Performans Danışmanı eklenti Internet Explorer aşağı (kötü Mozilla Firefox ihtiyaç duyulan bir özellik) yavaşlatan eklentileri tanımlar.

Internet Explorer da geliştirilmiş hız ve performans, yanı sıra web standartları ve yeni teknolojiler ile daha iyi uyum sağlar. IE HTML 5 (medya-zengin web siteleri, yeni nesil bu dili kullanmak) için iyi desteği ve artık mükemmele yakın 95/100 İsim ile Asit 3 testi bitirir. Filtreleme asmak kurtarma ve InPrivate gibi yeni özellikler Internet Explorer diğer birçok tarayıcılar daha sağlamdır ve daha güvenli bir web deneyimi sağlar.

Toplamda, Windows Internet Explorer'ın en son sürümü selefine göre daha hızlı ve güzel olduğunu - ve gerçekten rakiplerine dayağı aşağı atar. Dikkat: tarayıcı savaşları sadece tekrar heyecan verici var.

Internet Explorer indir