Microsoft Office 2010 indir

Resmi olarak geri Temmuz ayında tanıttıktan sonra, Microsoft şimdi uzun zamandır beklenen Microsoft Office 2010 yılının son sürümü yayınlanmış bulunmaktadır.
Ben Teknik Önizleme ve serbest ay önce Beta sürümü hem test ve mutlu ben yeni özellikler ve son sürümünde iyileştirmeler bir grup buldum. Yeni başlayanlar için, Microsoft Office 2010 Ev ve İş paketi olmak üzere beş uygulamaları, Word, Excel, PowerPoint, Outlook içerir ve OneNote. Daha Office uygulamaları test etmek gerekirse, Microsoft Office 2010 Professional deneyebilirsiniz Artı yerine olabilir.
Ilgili görünüm gibi, tüm Microsoft Office 2010 uygulamaları biraz değiştirilmiştir. Hala "şerit" arayüzü tutmak - çok daha net, neredeyse minimalist tarzda - ama Office düğmesini "Dosya" olarak değiştirildi ve artık farklı bir bölmede gösterir olmuştur. Sadece tüm belge ile ilgili görevleri doğrudan erişim içermez, aynı zamanda şu anda üzerinde çalıştığınız belge hakkında ayrıntılı bilgi gösterir.
Bir yana değişiklikler bırakmak, gerçeği Microsoft Office 2010 hemen hemen zaten Teknik Önizleme gördüğümüz aynı özelliklere sahip olmasıdır. Word'de bağlam menüsünü, örneğin, büyük ölçüde geliştirilmiş ve farklı seçenekler göz olarak gerçek zamanlı değişiklikleri görmenizi sağlar edilmiştir. Artık PowerPoint sunumları için video ekleyebilir, Outlook'ta konuşmaları gereksiz mesajları kaldırmak ve Excel tabloları hücreleri içinde küçük renkli grafikler eklemek. , Metni çevirmek almak ve ekran kullanımı ve belgelerinizi kullandığınız görüntülere özel efektler uygulamak için araçları da vardır. Dahası, Microsoft Office 2010 artık SkyDrive üzerinde belgeleri kaydetmek ve sadece iki tıklamayla çevrimiçi olarak paylaşmanızı sağlar.
Performans ile ilgili olarak, Microsoft Office 2010 Teknik Önizleme gibi sistem kaynaklarını kadar hızlı ve hafif gibi görünüyor. Orada paketi uygulamaları başlatmak için almak zaman önemli bir gelişme var, ve belgeler üzerinde çalışırken onlar nasıl davrandığını.
Toplamda, Microsoft Office 2010 daha kolay ve daha rahat kullanmak ve aynı zamanda günlük çalışma görevler için daha da profesyonel bir çözüm çevirmek yapmak büyük yeni özellikleri ile mükemmel bir üretkenlik paketi.
Microsoft Office 2010 Ev ve İş tam olarak dünyanın en popüler üretkenlik paketinin yeni, uzun zamandır beklenen sürümü test etmenizi sağlar.
Microsoft Office 2010 aşağıdaki biçimleri destekler
DOC, DOCX, XLS, PPT XLSX, PPTX, MDB, ACCDB, PUB, RTF, TXT, HTM, JPG, PNG, TIF, EMF, WMF, XML, WRI, ODT, ÖDP, ODS, WMV, AVI, PDF
Notlar
Eğer 2010 Ev ve İş Beta Microsoft Office indirmek ve test etmek için geçerli bir seri numarası elde etmek için bir Live hesabı gerekir.

Microsoft Office 2010 indir