SuperCopier indir


SuperCopier sistemi Windows Explorer dosya kopyalama oldukça belirli işlemler için temel ve çok pratik değil sınırlıdır değiştirir. SuperCopier, bu, kopya dosyaları taşımak, ama aynı zamanda duraklatılmış veya durdurulmuş transferler devam etmek için yeteneği sunar. Birçok ayarları bu kopya veya transfer hızı davranışlarını düzenlemek mümkündür mevcuttur.

Yazılımın evrimi artık kullanıcıların dosyaları 2GB (4 GB'a kadar mümkün) daha kopyalamak için izin verir ve birçok hata düzeltmeleri sağlar: transferlerin yeniden başlatılması ve hatalar kopyalayın sonra gecikme daha iyi yönetimi. Bir bildirim balonu yeterli disk alanı veya yok olup belirtmek için eklenir. Buna ek olarak, SuperCopier daha az talep olduğunu, CPU kullanımı azalır.

Kullanımı ile ilgili olarak, sadeliği alışkanlıkları kayıp olmadığı gerçeği yatıyor. Sadece SuperCopier transferi hakkında çeşitli bilgileri gösteren bir pencere görüntüler böylece kopya / dosyalarınızı yapıştırabilirsiniz. Herhangi bir zamanda, transferi durdurabilir listesindeki dosyaların sırasını değiştirmek, listelemek için bazı dosyaları kaldırabilirsiniz, ancak yine de kopya listesi yedeklemek. Bu listenin bir kopyasını almak için, sadece "Yeni Görev" sonra "Kopyala" seçeneğine tıklayın ve listenizi yüklemek, görev çubuğu simgesi supercopier gidin.

SuperCopier indir