Adblock Plus (Internet Explorer) indir

Adblock Plus tarayıcılar için en gelişmiş reklam engelleyici. Reklamverenlerin tarama deneyimi ihlal bıkmış mı? Sadece uzantısı yüklemek ve tüm can sıkıcı reklamları otomatik olarak internetten bloke olacaktır. Yanıp sönen afiş, pop-up'lar, YouTube ve Facebook reklamları video reklam: Adblock Plus uzantısı otomatik olarak her web sitesinin herhangi bir istenmeyen reklamı kaldıracaktır. Daha fazla ister misiniz? Kolayca gibi izleme ve malware koruması gibi ek gizlilik ve güvenlik özelliklerini aktif hale getirebilirsiniz.

Tarayıcınıza Adblock Plus addon yükleme sadece bir kaç saniye sürer. Sadece yukarıdaki "Browser için Install" butonuna tıklayın ve "Ekle" butonuna tıklayarak kurulumu onaylayın. Lütfen dikkat: tarayıcı Adblock Plus ziyaret herhangi bir web sitesinde verilere erişebilir bir uyarı görüntüler. Bu, her sekmesinde çalışan tarayıcı uzantıları için standart bir uyarıdır. Biz sizinle ilgili hiçbir veri toplamak asla söz veriyorum.

Add-on açık kaynak topluluğu ve herkes için kullanmak için ücretsiz tarafından geliştirilmiştir. Fazla 10000000 kullanıcı ile, tarayıcı için en popüler uzantıları biridir.